A montat o camera ascunsă pentru a afla de ce iubita lui se trezeşte în fiecare noapte, la exact ora 4:27! Când s-a uitat dimineaţa pe înregistrare, a chemat Poliţia

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 22:56
A montat o camera ascunsă pentru a afla de ce iubita lui se trezeşte în fiecare noapte, la exact ora 4:27! Când s-a uitat dimineaţa pe înregistrare, a chemat Poliţia GALERIE FOTO

Viaţa bate filmul – o vorbă pe care o auzim de atâtea ori, dar care rareori este 100% veridică! Ei bine, nu şi pentru un cuplu din Cleveland, SUA, cei doi trecând printr-o experienţă demnă de seria „Activitate Paranormală”.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Alarmat de faptul ca iubita lui se trezeşte în fiecare noapte la aceeaşi ora, şi anume 4:27, bărbatul în cauză a hotărât să dea de cap misterului. Şi astfel, a montat o camera de filmat înainte de culcare, sperând că va afla motivul comportamentului dubios al partenerei lui de viaţă.

A doua zi, dimineaţa, a avut însă parte de şocul vieţii lui. Uitându-se pe înregistrare, a văzut că la ora cu pricina, în dormitorul conjugal s-au întâmplat nu una, ci doua lucruri paranormale. Imediat, a chemat poliţia însă oamenii legii nu au putut să îl ajute, spunându-i că nu se ocupă cu aşa ceva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×