Monstru marin scos din adancuri de uraganul Harvey! Nimeni nu stie ce este!

Filon Stan   
în Hotnews
15/09/2017, 00:00
Monstru marin scos din adancuri de uraganul Harvey! Nimeni nu stie ce este! GALERIE FOTO

Urganul Harvey, unul dintre cele mai puternice care a lovit vreodată Statele Unite, a produs multe pagube, dar a scos la suprafaţă şi creaturi ciudate. Oamenii au făcut o descoperire uimitoare pe o plajă din Texas, imediat după furtună.

O creatură fără ochi, cu dinţi acuţiţi şi coadă lungă a fost găsită zăcând fără viaţă, în stadiul de putrefacţie a fost găsită pe plajă. Descoperirea terifiantă a fost făcută chiar de Preeti Desai, om de ştiinţă. Acesta a fotografiat-o şi a postat poza pe Facebook, internauţii spunând că este un ţipar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Monstru marin scos din adancuri ar putea fi un anghilă electrică

Dr. Kenneth Tighe crede că monstrul marin ar putea fi o anghilă electrică, Aplatophis chauliodus. Acesta stă pe fundul mării, îngropat în nisip, la o adâncime de 30 până la 90 de centimetri, şi mănâncă crustacee şi peşti cu oase.

Uraganul Harvey, care a lovit Texasul la sfârşitul lui august, a provocat pagube materiale foarte importante, estimate la peste 190 de miliarde de dolari. Uraganul a paralizat cel de al patrulea oraş ca mărime din SUA, Houston, unde nivelul inundaţiilor a fost pe alocuri de câţiva metri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×