Majoritatea pun câteva kg după ce se mută în SUA, dar să o vezi pe Monica Gabor! Prietenii îşi fac griji pentru ea

Filon Stan  
înFemei frumoase
03/12/2017, 22:48
Majoritatea pun câteva kg după ce se mută în SUA, dar să o vezi pe Monica Gabor! Prietenii îşi fac griji pentru eaGALERIE FOTO

Moni a devenit cunoscută în România în 2004, când s-a cuplat cu excentricul om de afaceri Irinel Columbeanu. Doi ani mai târziu, cei doi aveau să se căsătorească, în ceea ce avea să fie supranumită „nunta anului 2006”, dar 2011 avea să aducă inevitabilul divorţ şi sfârşitul unei poveşti de dragoste care a ţinut aproape un deceniu prima pagină a tabloidelor.

Imediat, Monica Gabor s-a mutat în Statele Unite. Iar dacă majoritatea oamenilor se îngraşă din cauza stilului de viaţă american, bogat în hamburgeri, cola şi alte produse alimentare pline de kilocalorii, nu acelaşi lucru se poate spune despre fosta „scorpie de la Izvorani”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dimpotrivă! Ex-soţia lui Irinel Columbeanu a slăbit. Şi chiar mai mult decât poate era cazul, iar prieteni îşi fac griji, sfătuind-o să se revină la greutatea normală pentru a nu o da în anorexie. VEZI CUM ARATĂ MONI ACUM ÎN GALERIA FOTO!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×