Monica Bârlădeanu a transformat în succes câteva lecţii de pe internet. A învăţat să facă bijuterii superbe

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
14/03/2018, 22:56
Monica Bârlădeanu a transformat în succes câteva lecţii de pe internet. A învăţat să facă bijuterii superbe

Monica Bârlădeanu a învăţat de pe internet să facă bijuterii. Aşa a transformat, în urmă cu aproape cinci ani, o pasiune într-o afecer.

Deşi podoabele pe care le creează sunt foarte frumoase, actriţa spune că nu se consideră un bijutier adevărat. De altfel, Monica a început lucrul manual ca formă de relaxare, pentru ca apoi să dezvolte din asta un business. Faptul că tot ce ieşea din mâna ei ajungea să fie pe placul prietenilor şi al celor care intrau în contact cu ea afăcut-o pe Monica să creeze şi mai multe modele.

În scurt timp, gazda emisiunii „Ferma vedetelor”, care a pozat goală la 39 de ani, a ajuns, de la un simplu kit de realizare a unor bijuterii simpliste, să facă lucruri complicate, pur şi simplu urmărind tutorialele de pe internet. „Am învăţat să le fac dintr-un kit şi, mai departe, de pe YouTube. Ştii câte tutoriale sunt? Astăzi, dacă vrei, poţi să înveţi o meserie de pe YouTube. Bine, o să greşeşti de multe ori. Probabil dacă mergeam şi eu la o şcoală serioasă şi învăţam să fac asta în mod organizat, greşeam mai puţin, dar mie mi se pare frumos şi să greşeşti. Podoabele mele cred că toate sunt un pic greşite”, povesteşte Monica.

Vedeta păstrează majoritatea bijuteriilor care ies din mâinile ei. „Acum, mă mai îndur şi mai dau şi la magazin, dar tot mai am unele de care nu prea vreau să mă despart”, punctează actriţa

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×