8 oameni cu o culoare a pielii UIMITOARE! Nu mai există alţii ca ei pe această lume!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
12/11/2017, 23:22
8 oameni cu o culoare a pielii UIMITOARE! Nu mai există alţii ca ei pe această lume! GALERIE FOTO
Melanina este un heteropolimer interesant. Acesta absoarbe lumina cu o eficienţă incredibilă, motiv pentru care oamenii cu pielea întunecată sunt mai puţin sensibili la efectele soarelui decât cei cu piele mai deschisă. Bolile, tulburările sau mutaţiile melaninei pot duce la unele modele şi culori interesante ale pielii. Următoarele persoane se deosebesc faţă de restul lumii tocmai datorită acestui fapt.
 
Iată 9  persoane cu o culoare a pielii unică, incredibil de frumoasă
 
Locul 1 – Khoudia Dioup
 
Modelul de 19 ani, Khoudia Diop nu este persoana obişnuită, deoarece posedă un ton unic de piele cu o culoare bogată în melanină. Tonul ei foarte întunecat i-a ajutat ăn cariera artistică în care a debutat la 17 ani.  Ea a participat la un film pentru Campania „Fata colorata”, care a avut ca scop celebrarea frumusetii femeilor negre de orice dimensiune, forma si tonul pielii. Campania a fost un succes imens şi Diop a trecut de la aproximativ 100 de adepţi la Instagram până acum, peste 350.000.
 
Tonul frumos al pielii a ajutat-o să devină unul dintre cele mai de succes modele din lume, precum şi o inspiraţie pentru mulţi. Nu e de mirare de ce ea se numeşte „Zeita Melaninei”.
 
Khoudia a devenit un model incredibil şi o persoană fantastică. Dificultăţile întâmpinate în procesul de creştere au făcut-o capabilă să devină rezistentă în faţa hărţuirii care provenea din toate părţile. În 2016 s-a mutat la New York pentru a merge la facultate. Contul său de Instagram este incredibil de popular şi a făcut modelling pentru câteva nume foarte mari.
 
Locul 2 –  Darnell Swallow
 
Darnell şi-a făcut debutul  în emisiunea TV Big Brother din Marea Britanie. Natura lui relaxată şi iubitoare de distracţie l-au propulsat imediat. După ce a părăsit casa Big Brother, Darnell a continuat să aibă o carieră de lungă durată ca producător. A lucrat la un film de groază, numit The Witness, în 2013, care nu a întors multe capete.
 
El are acum sediul la Londra, Anglia şi se descrie ca muzician, fotograf şi dansator, ceea ce este un re-început impresionant, având în vedere începuturile sale umile din SUA, unde a fost închis pentru vânzare de droguri şi încălcarea probaţiunii.
 
Locul 3 – Chantelle Brown
 
La vârsta de patru ani, Chantelle Brown – Young sau Winnie Harlow, cum este mai bine cunoscută, a început să se trezască cu pete pe stomac, care apoi s-au răspândit şi pe restul corpului. Ea a fost diagnosticată cu o formă proeminentă de vitiligo, o boală a pielii în care petele albe se dezvoltă din cauza lipsei de melanină, afectiune de care a suferit chiar şi Michael Jackson.  Această boală ciudată face ca pielea să-şi piardă pigmentul şi este considerată a fi pe termen lung, majoritatea cazurilor continuând să persiste o viaţă. Uneori părul din zonele afectate devine şi el alb.
 
 Majoritatea oamenilor cu condiţia ei nu ar fi visat niciodată să devină un model, dar Winnie nu este ca toţi ceilalţi oameni. Impactul psihologic asupra celor afectaţi este mare, chiar dacă se consideră că doar 1 din 100 de persoane au această condiţie. Chantelle a fost foarte afectată şi gandurile i-au fugit chiar la sinucidere. Din fericire, destinul ei s-a schimbat radical când o personalitate a televiziunii, Tyra Banks, i-a propus să participe la Next Top Model, unde a ocupat chiar locul 6.
 
 Imediat au apărut ofertele din lumea modei şi a devenit ambasador al mărcii „Desigual” şi a apărut în mai multe reviste de modă, inclusiv Glamour, Complex şi Cosmopolitan. Chantelle nu a rămas doar în lumea modei şi a apărut în mai multe videoclipuri, inclusiv ale lui Eminem şi Beyonce.
 
Locul 4 –  Ralph Souffrant
 
Acest model s-a născut în Haiti şi s-a mutat la New York când era copil. El a fost oficial descoperit în timpul sezonului Yeezy de la Kanye West.  De îndată ce a urcat pe scenă, era clar că el era destinat măreţiei lumii de modelling. Nu numai că tenul său îl face să se distingă de toţi ceilalţi oameni, dar pistruii săi sunt magnifici, ceea ce-i face prezenţa incontestabil mai puternică. Fotograful Aaron Taylor l-a abordat pe Ralph în 2015 în Brooklyn. S-a imprietenit cu Ralph, a creat o pagină pentru Instagram şi a început cariera sa ca model.
 
Pe când era doar un copil, Ralph, care suferă de o boală asemănătoare cu vitiligo, a fost agresat şi tachinat pentru aspectul său, ducându-l la muncă şi exerciţiu pentru a-şi depăşi nesiguranţa.
 
Toată munca lui grea a fost răsplătită şi Ralph este acum pe drumul spre o carieră fantastică în modelling.
 
Locul 5 – Nastya Zhidkov
 
Nastya Zhidkova suferă de o tulburare congenitală cunoscută sub numele de albinism. Aceasta apare când există o lipsă de producţie de melanină, pigmentul care este responsabil pentru colorarea pielii, părului şi ochilor. Zhidkova s-a  folosit tenul său pentru a-şi construi  o carieră în modelling şi nu este singura.  Shaun Ross, Stephen Thompson, Connie Chiu sunt doarcâteva nume care s-au remarcat pe catwalk. În afară de modelling, 
 
Nastya Zhidokova cântă, fiind foarte populară pe  Youtube.
 
Locul 6 – Nikia Phoenix
 
Mulţi tind să creadă că oamenii negri nu pot avea pistrui, totuşi nu este cazul, mai ales pentru Nikia Phoenix, care este plină de pistrui. Look-ul ei diferit  i-a asigurat un serviciu ca  model şi  a apărut în campanii pentru firme celebre precum Coca Cola, Target şi Alternative Appareal. În plus, Phoenix şi-a creat propriul blog numit Model Liberation, unde oferă sfaturi de frumuseţe.
 
Locul  7 – Connie Chiu
 
Născută în Hong Kong, Connie Chiu este recunoscută pentru că a fost primul model ce suferă de albinism din lume. La fel ca Nastya Zhidkova, ,Connie Chiu suferă de albinsim, ceea ce îi face pielea, părul şi alte trăsături să pară foarte palide. Ea a emigrat în Suedia la o vârstă fragedă unde a studiat artele şi jurnalismul şi apoi a continuat să urmeze o carieră în modelling. 
 
În plus faţă de o carieră în lumea modei unde a defilat chiar şi pentru Jean Paul Gaultier, Connie Chiu cântă jazz în diferite cluburi.
 
Locul 8 – DJ Jeffrey Jewell
 
Nu în ultimul rând, avem un model albinos, DJ Jeffrey JEwell. El a întors câteva capete pe scena unul club din Marea Britanie, cu muzica sa unică.Şi mai impresionant a fost că recent, a fost invitat să fie steaua noii campanii We re Open, marca Smirnoff, ceea ce este un lucru bun, pentru că acest tip are foarte mult caracter.
 
Campania l-a trimis la Johannesburg, Africa de Sud pentru a-şi filma anunţul într-un club local. El a recunoscut că a avut câteva reţineri, având în vedere tenul său, dar a avut o performanţă uimitoare. Filmul a fost un succes, la fel şi anunţul.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×