Momente penibile! Una dintre cele mai cunoscute vedete tv S-A ÎMBĂTAT CRUNT şi a căzut pe trotuar!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
04/05/2017, 20:05
Momente penibile! Una dintre cele mai cunoscute vedete tv S-A ÎMBĂTAT CRUNT şi a căzut pe trotuar! GALERIE FOTO

Totul s-a petrecut în faţa unui club de fiţe, iar trecătorii nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Fotografiile s-au împrăştiat pe internet cu rapiditate,iar într-una dintre imagini vedeta apare cu lenjeria intimă la vedere.             

Marnie Simpson este una dintre cele mai cunoscute starlete din Marea Britanie, bruneta devenind cunoscută insularilor datorită apariţiilor sale în maimulte reality-show-uri difuzate dincolo de Canalul Mânecii.

Aflată într-un „team-building” alături de alţi colegi de muncă, Marnie s-a afumat suficient de mult pentru a oferi fotografilor postaţi în faţa clubului una dintre cele mai spectaculoase imagini ale anului 2017. Bruneta s-a ţinut cu greu pe picioare la ieşirea din club, însă echilibrul a dispărut în cele din urmă, tânăra ajungând pe trotuar. Din fericire pentru ea, în ajutor i-a sărit Chloe Ferry, o altă domnişoară obişnuită a showbizului britanic, dar care n-a făcut altceva decât să înrăutăţească situaţia, cele două prăbuşindu-se sub ochii paparazzilor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×