Badea, război total cu Tolontan! „Javră securistă! Animal! Ziaristiul cu…ui!”

Alex Bradescu   
în Stiri de ultima ora
23/02/2018, 09:18
Badea, război total cu Tolontan! „Javră securistă! Animal! Ziaristiul cu…ui!”

Conflict major în presa românească pe tema eventualei demiteri a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Jurnalistul Cătălin Tolontan a fost certat iniţiat de Minsitrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că i-a întrerupt în repetate rânduri conferinţa de presă în care a cerut revocarea şefei DNA, iar Mircea Badea a avut replici dure, atât în emisiune cât şi pe pagina personală de facebook. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mircea Badea, despre Tolontan: „Comportament specific javrelor!”

”Descreieraţii mitomanei au avut un comportament odios, specific javrelor! Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea. Javrele securiste au bruiat cu agresivitate prezentarea unui raport oficial. La ce s-a ajuns în ţara asta!!!!!. Ziariştii lu’ peşte sunt sănătoşi la cap?! Marş dracului de acolo dacă ai altă treabă, politrucule, ziaristu’ curului!”, a scris Badea pe facebook. 

„Sunt nişte animale!”, a continuat războiul Badea în emisiunea sa de la Antena 3, făcând referire atât la şeful Gazetei Sporturilor, cât şi la o jurnalistă de la postul Realitatea TV. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×