Mircea Badea, citat la Poliţie după cazul poliţistului pedofil! „Nu mă duc nicăieri”

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/03/2018, 19:44
Mircea Badea, citat la Poliţie după cazul poliţistului pedofil! „Nu mă duc nicăieri”

Mircea Badea are probleme cu legea! Vedeta de televiziune a fost citată pentru explicaţii legate de unele mesaje pe care le-a postat pe pagina sa personală! Badea ar fi postat mai multe mesaje „defăimătoare” către instituţia poliţiei ce conţineau cuvinte jignitoare la adresa poliţiştilor, având ca punct de plecare cazul poliţistului identificat ca pedofil.

„Pe această cale, în vederea clarificării aspectelor sesizate, vă adresăm rugămintea de a vă prezenta în data de 20.03.2018, ora 10:00, la sediul Serviciului de Ordine Publică din strada Valeriu Branişte, nr. 9, sector 3, Bucureşti, pentru stabilirea situaţiei de fapt”, se arată în cererea pe care a primit-o. Reacţia omului de televiziune a venit foarte prompt.„Miliţienii nu şi-au găsit omul potrivit să-l abuzeze/brutalizeze. Lor nu li se pare important că pedofilul coleg cu ei a fost acoperit ani tot de către ei. Nici că zburdă prin România clanurile interlope. Dar suspină gingaş că aş fi zis eu nasoale despre miliţieni pe Feisbuc. Treaba asta va ieşi foarte rău. Le promit!”, a fost reacţia lui Mircea Badea.

Mircea Badea, citat la Poliţie în cazul poliţistului pedofil

Recent, vedeta a declarat că nu va merge la Poliţie. „Până nu primesc o citaţie în care să spună exact motivul, eu nu mă duc la Poliţie. Dacă până marţi apar clarificări, mă duc la Poliţie. Sper să nu mă cheme la Poliţie doar ca să+mi dea dislike”, a declarat Mircea Badea pentru România TV!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×