Mircea Badea a postat o poza cu Delia! Jurnalistul pur și simplu nu o înțelege!

Claudiu Ilie   
în Delia
22/06/2018, 10:27
Mircea Badea a postat o poza cu Delia! Jurnalistul pur și simplu nu o înțelege! GALERIE FOTO
Mircea Badea a postat o poza cu Delia. Prezentatorul se pare ca nu intelege de ce a postat vedeta o astfel de poza.

Mircea Badea a postat o poza cu Delia în costum de baie! Vedeta de televiziune a postat pe Facebook una dintre cele mai recente imagini cu cântăreața, în care aceasta s-a pozat într-o ipostază pe care Badea pare că n-o înțelege. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„?!”, a scris Mircea Badea în dreptul fotografiei cu Delia. Artista poartă un costum de baie colorat, o curea în talie și o pereche de pantofi sport albi, dar este cam ciufulită. Badea s-a abținut de la comentarii și i-a lăsat pe fanii lui de pe Facebook să se întrebe ce este cu fotografia în cauză. Se pare că realizatorul tv nu înțelege de ce colega lui de trust a ales să se pozeze așa.

Mircea Badea a postat o poza cu Delia

Delia și-a luat soțul și prietenii și au plecat într-o vacanță în Kotor, Muntenegru. Artista a publica numeroase imagini din vacanță, printre care și fotografia în costum de baie care l-a nedumerit pe Mircea Badea. Vedeta și-a ținut fanii la curent cu fotografii incitante din vacanță. În multe dintre ele, vedeta apare în costum de baie, lucru care le-a aprins imaginația fanilor ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×