Minunea trăită azi-noapte de Maria Ghiorghiu. Marea ei problemă de sănătate a dispărut subit. De ce boală suferea prezicătoarea!

Maria Ghiorghiu, cunoscuta prezicătoare din România, a făcut o confesiune uimitoare pe blogul său personal. Aceasta a scăpat de tromboflebita pe care o avea cu ajutorul unei minuni care a venit sub forma unei lumini, în vis. Prezicătoarea a dovedit, nu de puține ori, că viziunile sale sunt adevărate și se adeveresc în scurt timp de la recunoașterea acestora.

Maria Ghiorghiu a scăpat subit de o boală!

„Deși vedeam un Cer de noapte, din Cer s-a deschis un tunel de lumină albă ,orbitor de strălucitoare,lumina ce ajungea până la mine, pânaă la locul meu în pat. Totul a durat, mai mult de 30 de secunde. După ce totul a dispărut ,nu m-am mai gandit la piciorul care mă durea când m-am culcat; chiar deloc nu mă mai gândeam la el, și chiar îl mișcam în pat fără să stau cu grijă, dacă e bine sau nu, ca să-l mișc într-un anume fel. 

Dimineața când m-am dat jos din pat, am observat cu uimire ,faptul că ,nu mă mai durea deloc genunchiul și nici locul cu Tromboflebită. Mă mișcam în stânga și-n dreapta, forțam picorul,dar nu mă mai durea deloc. Și-atunci, îmi amintesc de trăirea din zori de zi, și privesc spre Sfintele Icoane , în timp ce lacrimile au început să-mi curgă șiroaie. Erau lacrimi de bucurie,erau lacrimi de mulțumire”, a fost mesajul Mariei Ghiorghiu.

Maria Ghiorgiu, minune nemaipomenită! A scăpat de o boală

Maria Ghiorghiu, minune de neexplicat

Maria Ghiorghiu a scris recent pe blogul său, unde obișnuiește să împărtășească orice viziune, despre ceva ce a luat-o total prin surprindere și a făcut-o să plângă fără oprire. Aceasta a scăpat de o boală pe care o avea cu ajutorul unei lumini din vis.

Am mulțumit Bunului Dumnezeu și Maicii Domnului ,pentru MINUNEA ce-a înfăptuit-o pentru mine roaba Sa, MINUNE ce o trăiesc în fiecare clipă,când mă gândesc la cuvintele care mi s-au grăit”