Mii de oameni în marş spre Parlament! Au fost îmbrânceli cu jandarmii

Vicentiu Dinescu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2017, 20:12
Mii de oameni în marş spre Parlament! Au fost îmbrânceli cu jandarmii

Conform news.ro, oamenii au plecat pe Calea Victoriei spre Parlament şi strigă ”Hoţii”, ”Jos comuniştii”, ”Regele Mihai”, ”Justiţie, nu corupţie” şi bat în tobe. În Piaţa Palatului, numărul lor s-a mărit.

În Piaţa Palatului, oamenii au aplaudat pentru Regele Mihai şi au ţinut un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluţiei. De asemenea, manifestanţii au strigat ”Jos comuniştii”, ”Libertate”, ”Regele Mihai”, ”Timişoara”, ”Ieşiţi din casă dacă vă pasă” şi ”PSD, ciuma roşie”.

Mii de oameni merg pe carosabil în drumul spre Parlament

Peste 1.500 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei şi au plecat în marş spre Parlament, cu o oră mai târziu faţă de cât îşi propuseseră iniţial. La plecare, au fost îmbrânceli cu jandarmii, pentru că unii manifestanţi au vrut să treacă de cordonul făcut de aceştia şi până la urmă s-a şi întâmplat acest lucru.

Iniţial jandarmii le-au cerut miilor de oameni să meargă pe trotuare, însă după câteva îmbrânceli şi schimburi de replici între manifestanţi şi jandarmi, circulaţia rutieră a fost oprită pe Calea Victoriei şi pe străzi care se intersectează cu aceasta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×