Mihaela Rădulescu, impresionată de un mare campion! „Este vecinul meu de bloc”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
13/04/2016, 15:13
Mihaela Rădulescu, impresionată de un mare campion! „Este vecinul meu de bloc” GALERIE FOTO

Prezent la turneul masters de la Monte Carlo, Novak Djokovic a dat-o pe spate pe Mihaela Rădulescu. Sîrbul este chiar vecin de bloc al vedetei TV din România.

Maşinile aparţin unor faimoşi jucători de tenis veniţi la turneul care începe astăzi. Bicicleta şi domnul de pe ea… aparţin teoriei mele prin care reuşita supremă, în orice domeniu, ţine şi de modestie şi de antrenament constant şi de relaxarea campionului, care are deja tot ce şi-a dorit – e numărul 1 mondial.

Da, biciclistul e Novak Djokovic, întîmplător vecin cu mine în bloc, care se deplasează spre locul faptei, arena de tenis, pentru calificări. Mai fac o precizare – drumul pînă acolo conţine şi vreo 2 super pante… de urcat, pe care văd, de obicei, doar bikeri profesionişti. Şi chiar şi pe ei cu limba scoasă.”

„Îmi daţi voie să concluzionez ceva? Măcar pentru că am mai intervievat vreo 40 de cetăţeni de pe planeta, în colecţia mea , „Cei mai buni din lume” (cîştigători de Nobel, Oscar, autori de bestseller-uri, campioni mondiali în varii sporturi). Cred că nu poţi deveni legendă, dacă nu rămîi om. Şi nu poţi fi la înălţime în domeniul tău, dacă nu rămîi cu picioarele pe pămînt.”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×