Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie la 48 de ani! Dar stai să vezi cum arăta acum 18 ani! Şedinţă foto explozivă! Avem fotografiile interzise cardiacilor! Nu avea nici o jenă la plajă!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 02:51
Mihaela Rădulescu, fabuloasă în costum de baie la 48 de ani! Dar stai să vezi cum arăta acum 18 ani! Şedinţă foto explozivă! Avem fotografiile interzise cardiacilor! Nu avea nici o jenă la plajă! GALERIE FOTO

Mihaela Rădulescu continuă să arate ca o divă deşi are 48 de ani. Relaţia cu Felix îi prieşte, iar vedeta nu ratează nici un moment să arate lumii cât de bine îi merge.

Imaginile cu ea din această vară sunt de-a dreptul spectaculoase, trupul Mihaelei fiind tras prin inel. Apariţia sa în costum de baie este mereu un deliciu pentru cei din jur. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dar cum arăta ea acum 18 ani? Un pictorial realizat la acea vreme (sursa foto Viva) arată o Mihaela Rădulescu extrem de dezinhibată. Cu un costum de baie extrem de generos cu cei din jur, vedeta îşi etalează formele într-o şedinţă foto explozivă!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×