Mihaela Rădulescu, despre cea mai neagră perioadă din viaţa ei! Puţini ştiu asta despre ea

Raluca Ogaru  
înFemei frumoase
19/03/2018, 21:05
Mihaela Rădulescu, despre cea mai neagră perioadă din viaţa ei! Puţini ştiu asta despre eaGALERIE FOTO
Mihaela Rădulescu esta mama unui băiat, Ayan, din căsătoria pe care a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Pe durata sarcinii de atunci, jurata de la „Românii au talent” a luat enorm de mult în greutate. Vedeta a avut cu 32 de kilograme în plus.
Despre felul în care arăta atunci şi despre cum se simţea, Mihaela Rădulescu a povestit în amănunt şi cu foarte mare sinceritate. „Cred că mi-am câştigat dreptul de a vorbi despre siluetă, diete şi soluţii de slăbit miraculoase, de vreme ce ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, detaliază diva.
După câteva luni, a constatat că era o femeie grasă, fericită că e mamă, dar dezolată că e gasă.
„După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nicio provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată”, povesteşte vedeta.
Conştientă că ajunsese să nu mai încapă „în haine frumoase, în braţele soţului sau pe ecranul televizorului”, Mihaela Rădulescu a trecut atunci la contraatac. „Am luat hotărârea că trebuie să fac ceva, că trebuie să-mi revin şi să slăbesc, am plecat direct către cabinetul unei prietene nutriţioniste, pentru că am realizat că am de făcut o lucrare grea şi că e total aberant să cred că voi putea să scap singură de balastul acumulat”.
Vedeta a detaliat şi felul în care a reuşit să slăbească şi să revină la silueta de dinainte de sarcină.
„Mâncam exact ce-mi recomandase doctoriţa, fără nicio excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj. N-am lipsit nici o dimineaţă de la alergarea mea zilnică, de parcă îmi fugăream kilogramele, să dispară de pe mine”, mărturiseşte Mihaela Rădulescu, astăzi un etalon al formelor impecabile.
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×