Mihaela Rădulescu, BĂTUTĂ CRUNT de un celebru actor! Imagini teribile cu vedeta cu sîngele şiroindu-i pe obraji

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/08/2016, 00:01
Mihaela Rădulescu, BĂTUTĂ CRUNT de un celebru actor! Imagini teribile cu vedeta cu sîngele şiroindu-i pe obraji GALERIE FOTO

Trupa „Taxi” s-a implicat într-o campanie împotriva violenţei asupra femeilor, iar în videoclipul lansat în 2013 pentru melodia „Tăcerea din ochi” apare şi Mihaela Rădulescu, alături de actorii Victor Petcu, Alexandra Ioniţă şi copiii Robert Albu şi Luca Preoteasa.

Mihaela Rădulescu a jucat rolul unei femei abuzate în videoclipul piesei „Tăcerea din Ochi”. Vedeta a acceptat să fie „bătută” cu bestialitate de soţ în faţa copilului ei, toate acestea pentru a avea un impact şi mai puternic asupra telespectatorului.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Vedeta apare nemachiată, speriată şi controlată de bărbatul care îşi revarsă nervii lovind-o cu brutalitate.

„Daca trăiţi un asemenea cosmar sau daca stiti vreo femeie pe care o bate vreun gunoi de barbat, incercati orice ca sa opriti nenorocirea. N-am trait o asemenea experienta si n-am avut nici in familie astfel de cazuri, din fericire. Dar stiu femei in aceasta situatie si pe unele le-am ajutat personal sa-si schimbe viata. Asta trebuie sa facem toti, de pe margine…..”, s-a confesat Mihaela Radulescu pe Facebook în urmă cu trei ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×