Mihaela Borcea îl sfidează pe Cristi Borcea! Gestul care l-a scos din minți!

Mihaela Borcea pare să nu mai asculte directivele venite din partea fostului soț, Cristi Borcea! Chiar dacă acesta i-a cerut fostei soții să își țină viața privată departe de ochii lumii, aceasta pare să nu îl mai asculte!

Imediat după ce Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au hotărât să de cunune religios, Mihaela Borcea a prins și ea curaj și a postat pe o rețea de socializare imagini cu ea și noua sa cucerire!

Mihaela Borcea a postat fotografii cu noul ei iubit!

Deși a ținut ascunsă relația pe care o avea cu actualul ei iubit, Sorin Rap, fosta soție a lui Cristi Borcea a postat recent mai multe fotografii în care apare cu cel care i-a furat inima. Prietenele ei au aplaudat gestul! “Era momentul ca Mihaela sa arate ca nu mai depinde de Cristi si are sentimente pentru un om special”, au comentat prietenele doamnei Borcea!

Se pare că acest lucru l-a scos din sărite pe Cristi Borcea! Și în trecut a reacționat destul de urât, atunci când Mihaela Borcea s-a afișat cu primarul din Zăbreni, Marian Toader, intrat în atenția oamenilor legii. Atunci fostul finanțator de la Dinamo i-a cerut fostei sale soții să se despartă de primar, când acesta a ajuns în fata judecătorilor timișoreni.

“Mihaela Borcea il infrunta pe fostul sot sau mai exact nu prea mai face totul asa cum vrea el, considera ca, de acum inainte, fiecare trebuie sa se comporte si sa actioneze asa cum isi doreste. Si daca lui Cristi nu prea i-a cazut bine ca ea a postat imagini cu Sorin, iubitul sau, Mihaela nu a mai tinut cont de parerea afaceristului, asa cum o facea in trecut, si a mers pe aceeasi linie.

Citește și Mihaela Borcea, transformare incredibilă! Cum arată acum

Citește și S-a aflat de ce Alina Vidican nu are niciun iubit, la mai bine de doi ani de la divorțul de Cristi Borcea!

Drept dovada, recent, a fost la ziua celei mai bune prietene, alaturi de barbatul sau si a si imortalizat momentul de fericire. Culmea, in ciuda faptului ca s-ar putea ca gestul ei sa il deranjeze pe Borcea inainte de nunta si sa il catalogheze ca fiind nepotrivit”, au dezvaluit persoane din preajma fostului cuplu, potrivit wowbiz.ro!