Român, reţinut după ce a fost prins de poliţiştii din Timişoara în timp ce transporta 20 de migranţi!

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 00:00
Român, reţinut după ce a fost prins de poliţiştii din Timişoara în timp ce transporta 20 de migranţi!

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost prins de autorităţi în timp ce transporta 20 de cetăţeni irakieni, spre judeţul Arad. Românul a fost plătit să îi treacă ilegal pe irakieni frontiera.

Potrivit unui comunicat de presă transmis joi de Poliţia Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara şi cei din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au depistat miercuri seară un bărbat de 60 de ani care transporta cu un autovehicul 20 de cetăţeni irakieni. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

”În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoanele depistate sunt înregistrate în centre de cazare si proceduri de azil din Timişoara, Galaţi şi Bucureşti şi urmau să fie transportate în judeţul Arad”, menţionează sursa citată.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru trafic de migranţi, iar bărbatul de 60 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×