Cum arată Micul Hercule în 2018! Giuliano Stroe este acum adolescent, iar muşchii lui s-au lăsat deja şi zici că au dispărut

Filon Stan   
in Reality show
21/04/2018, 07:54
Cum arată Micul Hercule în 2018! Giuliano Stroe este acum adolescent, iar muşchii lui s-au lăsat deja şi zici că au dispărut GALERIE FOTO

Bineînţeles, controversele nu au lipsit. Pe de o parte, unii apreciau forma fizică a micuţului băieţel din judeţul Olt. Pe de altă parte însă, alţii arătau cu degetul spre tatăl lui Giuliano, considerându-l vinovat şi acuzându-i că i-a distrus viaţa fiului său. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Anii au trecut şi, acum, în 2017, Micul Hercule s-a făcut mare. Copilul care a „speriat” Planeta este acum adolescent şi arată complet schimbat, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

A lăsat-o mai moate cu antrenamentele şi muşchii lui s-au cam lăsat, semn că tatăl lu Giuliano a ascultat într-un final de sfaturile contestatarilor. Chiar şi aşa, tânărul oltean nu poate sta departe de sport, antrenându-se de ceva vreme la un club profesionist de box. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Ştirea MOMENTULUI

În această vară nu scăpăm de ploi, iar la toamnă vine canicula! Prognoza meteo în următoarele luni

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.