Michael Schumacher se mută în Mallorca! De ce a ales familia sa destinația respectivă!

Michael Schumacher se mută în Mallorca! Familia fostului pilot de Formula 1, aflat în comă după accidentul suferit în 2013, a hotărât să îl mute pe Schumacher din Elveția. Locuința în care va locui este una foarte impunătoare, cumpărată pentru suma de 30 de milioane de euro, de la președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez.

Septuplul campion mondial în F1 este în continuare îngrijit la locuinţa sa din Gland, Elveţia, dar va fi mutat în cea mai mare insulă spaniolă, anunţă publicaţia Illustre. Aceasta decizie a fost luată deoarece familia a dorit ca fostul pilot să fie într-un mediu familiar. Fostul campion adora să-și petreacă vacanțele în Mallorca.

Citește și TRAGEDIE CUTREMURĂTOARE! Accident terifiant! VEDETA TV A MURIT PE LOC! GALERIE FOTO!

Citește și Jaf armat în Formula 1! ”Am avut pistolul la cap” 

Michael Schumacher adora să-și petreacă vacanțele în Mallorca

„Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraş şi că totul este pregătit aşa cum se cuvine”, a spus primarul Katia Rouarch, care a specificat şi faptul că poliţia a fost anunţată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidenţială.

În luna decembrie se împlinesc 5 ani de la cumplictul accident de sky în urma căruia Michael Schumacher a intrat în comă. Anchetatorii susțin că fostul pilot Michael Schumacher se afla într-o zonă nemarcată, “teritoriu virgin”, în timpul accidentului, fapt care s-a dovedit a-i fi aproape fatal.

Cotidianul Bild nota că fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajutat-o pe fiica unui prieten, căzută într-o zonă dintre două pârtii, înainte de accidentul dramatic. Potrivit sursei citate, chiar înainte de a cădea, Schumacher ar fi ajutat-o pe fiica unui prieten şi a ieşit în acest scop de pe traseul marcat. Schiurile lui Michael Schumacher s-au lovit de o piatră, iar germanul s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu partea dreaptă a capului de altă piatră. Patru minute mai târziu, când echipajul de salvare a sosit la faţa locului, Schumacher era conştient. El era confuz, tâmpla dreaptă îi sângera şi mai avea o rană ce se întindea până în spatele capului. Fostul campion şi-a pierdut cunoştinţa în elicopterul cu care a fost transportat la spital.

De asemenea, anchetatorii au ajuns la concluzia că pista pe care schiase fostul pilot, înainte de a devia de la traseu, era corect marcată și semnalizată.