„Mi-a dat de m-a julit!” Îl mai ştii pe PERVERSU’ de pe TÂRGU OCNA? Ce s-a ales de el! Soţia l-a părăsit, iar el s-a îngrăşat 25 kg. Cum arată acum

Iuliana Spirache   
în Monden
31/08/2016, 09:46
„Mi-a dat de m-a julit!” Îl mai ştii pe PERVERSU’ de pe TÂRGU OCNA? Ce s-a ales de el! Soţia l-a părăsit, iar el s-a îngrăşat 25 kg. Cum arată acum GALERIE FOTO

Sorin Ion este cunoscut drept „Perversu’ de pe Târgu Ocna” şi a intrat în lumea reflectoarelor după ce i-a „julit” un membru al familiei antebraţul.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

A trecut o bună perioadă de timp de cît a fost implicat într-un conflict, iar imaginile cu el au devenit virale. Viaţa lui Sorin Ion, bărbatul cunoscut drept „Perversu’ de pe Târgu Ocna” s-a schimbat total.

Valeria, cea care susţinea că este fericită alături de Sorin, a ales să divorţeze şi să uite toate gesturile frumoase pe care le făcea tînărul pentru ea. „Perversu’ de pe Târgu Ocna” este un bărbat liber, dar nu uită să aibă grijă de cei trei copii pe care îi are cu Valeria.

Mai mult, Sorin a decis că este momentul să se implice în afaceri şi s-a apucat de agricultură şi a cumpărat o turmă cu oi.  Viaţa de burlac îi prieşte „Perversului de pe Târgu Ocna” . Sorin Ion s-a îngrăşat nu mai puţin de 25 de kilograme, dar nu este deranja şi se pozează ori de cîte ori are ocazia la bustul gol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×