Se deschide staţia de metrou Costin Georgian! Pantelimon şi Basarab1 vor fi şi ele modernizate

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 00:09
Se deschide staţia de metrou Costin Georgian! Pantelimon şi Basarab1 vor fi şi ele modernizate

Staţia de metrou Costin Georgian se deschide începând cu ora 15:00, după cum anunţă Metrorex. Accesul în staţia de etrou se va face începând cu ora 15:00, după ce lucrările la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme.

„Reamintim publicului călător că ultimele două staţii de metrou ce urmează a fi modernizate sunt Pantelimon şi Basarab 1. Lucrările de modernizare se vor derula în perioada 16-19 septembrie. Pentru staţia de metrou Pantelimon, ca şi în cazul celorlalte staţii cu un singur acces, Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă”, se arată în document. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Metrorex anunţă începerea lucrărilor la staţia Pantelimon

Metrorex reaminteşte că, împreună cu antreprenorul, se lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuţie la lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces, în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil.

„Proiectul de modernizare a instalaţiilor de taxare se află în plin proces de implementare, orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur şi confortabil”, menţionează sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×