Se deschide staţia de metrou Costin Georgian! Pantelimon şi Basarab1 vor fi şi ele modernizate

Filon Stan  
înHotnews
13/09/2017, 00:09
Se deschide staţia de metrou Costin Georgian! Pantelimon şi Basarab1 vor fi şi ele modernizate

Staţia de metrou Costin Georgian se deschide începând cu ora 15:00, după cum anunţă Metrorex. Accesul în staţia de etrou se va face începând cu ora 15:00, după ce lucrările la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme.

„Reamintim publicului călător că ultimele două staţii de metrou ce urmează a fi modernizate sunt Pantelimon şi Basarab 1. Lucrările de modernizare se vor derula în perioada 16-19 septembrie. Pentru staţia de metrou Pantelimon, ca şi în cazul celorlalte staţii cu un singur acces, Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă”, se arată în document. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Metrorex anunţă începerea lucrărilor la staţia Pantelimon

Metrorex reaminteşte că, împreună cu antreprenorul, se lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuţie la lucrările de modernizare a instalaţiilor de control-acces, în condiţii de siguranţă şi în cel mai scurt timp posibil.

„Proiectul de modernizare a instalaţiilor de taxare se află în plin proces de implementare, orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate. Astfel, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor beneficia de sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur şi confortabil”, menţionează sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×