Meteo 20 aprilie: Vremea se răcește

în Prognoza meteo
20/04/2018, 00:45
Meteo 20 aprilie: Vremea se răcește
Meteo 20 aprilie: VRemea se răcește

Meteo 20 aprilie: Vremea se răcește față de ziua precedentă, se anunță ploi și temperaturi mult mai scăzute față de joi.

Vineri îndeosebi în prima parte a zilei vor mai cădea unele averse slabe de ploaie local în sud și izolat în est, în timp ce în restul țării cerul se va menține variabil spre mai mult senin. Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 20 de grade la nivelul întregii țări, cu valori ușor mai scăzute așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei (12-14 grade), dar și ușor mai ridicate în Banat. Deși valorile termice vor fi în scădere față de ziua de joi, acestea încă se vor menține mai ridicate în comparație cu media climatologica a perioadei.

Meteo 20 aprilie: București

Răcirea vremii se va simți din plin și în Capitală, unde temeparturile scad cu până la patru grade față de ziua precedentă. Cerul se va menține înnorat, iar vântul va sufla slab. Maximele și minimele se vor încadra între  19°C și  8°C.

Meteo 20 aprilie: la munte

La munte va fi frig, temperaturile nu vor depși 16°C, iar minima va atinge 4°C. Nu sunt condiții de ploaie, însă cerul va fi cuprins de nori pe tot parcursul zilei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×