GALERIE FOTO. Messi şi-a găsit cel mai înfocat fan! Cine este fotomodelul care aduce noroc Barcelonei

Vicentiu Dinescu   
în Galerie foto
30/09/2017, 09:50
GALERIE FOTO. Messi şi-a găsit cel mai înfocat fan! Cine este fotomodelul care aduce noroc Barcelonei GALERIE FOTO

FC Barcelona şi Lionel Messi au o mulţime de suporteri în întreaga lume, dar unul se evidenţiază în mod expres. Este vorba despre fotomodelul brazilian LIvia Gullo. Livia Gullo este născută în Brazilia dintr-un tată italian şi o mamă japoneză. În acest moment ea are peste 900.000 de persoane care îi urmăresc contul de Instagram, fiind unul dintre cele mai de succes fotomodele din lume.

Fotomodelul brazilian a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de “Miss Brazil USA”, la care au participat braziliencele rezidente în Statele Unite ale Americii. Pentru a demonstra că e trup şi suflet alături de catalani, Livia Gullo şi-a umplut conturile de Instagram şi Twitter cu fotografii sexy în care îmbracă într-un mod provocator tricoul Barcelonei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Messi a marcat nouă goluri în şase etape

FC Barcelona, cu Lionel Messi în mare formă, a avut un start lansat de sezon, reuşind şase victorii din tot atâtea etape în Primera Division. Starul argentinian a reuşit să marcheze nouă goluri în primele şase runde. Catalanii au patru puncte avans faţă de următoarea clasată Atletico Madrid şi şapte faţă de marea rivală Real Madrid.

FC Barcelona va juca pe teren propriu în etapa a şaptea a campionatului spaniol împotriva formaţiei Las Palmas. Partida este programată duminică, de la ora 17.15, în aceeaşi zi în care în Catalonia va avea loc referendumul pentru independenţa regiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×