Mesajul transmis de colegii pilotului Radu Serghei, decedat la Tuzla

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 19:59
Mesajul transmis de colegii pilotului Radu Serghei, decedat la Tuzla GALERIE FOTO
Mesajul emoționant al colegilor pilotului decedat la accidentul de la Tuzla

Colegii pilotului care s-a stins din viață la accidentul de la Tuzla i-au adus un ultim mesaj. Radu Serghei a fost pilotul a murit în urma prăbușirii avionului de instrucție. Celălalt pilot care se afla la bordul aeronavei a fost accidentat grav.

În ciuda faptului că paramedicii ajunși de urgență la fața locului au făcut eforturi imense pentru a-i salva viața, soarta a decis altfel pentru Radu Serghei. Evenimentul din cursul zilei de 21 februarie este unul singular prin gravitate în cadrul companiei. RAS Tuzla a acumulat nu mai puțin de 58.644 ore de zbor în perioada 2008-2018.

Mesajul colegilor pilotului Radu Serghei, decedat la accidentul aviatic la Tuzla

Colegii pilotului care și-a pierdut viața la accidentul de la Tuzla i-au adus ultimul mesaj de adio. „Întreaga echipă a aeroportului Tuzla regretă profund pierderea pilotului Radu Serghei în accidentul care a avut loc data de 21 februarie 2019. Transmitem condoleanțele noastre familiei și prietenilor și le suntem alături în această grea încercare. În aceste momente, ne concentrăm toată atenția și speranța către colegul și prietenul nostru, Gheorghe Dumitru – un pilot experimentat, cu peste 8000 ore de zbor. Unul dintre cei mai iubiți piloți ai echipei de la Tuzla, el face parte din familia RAS Tuzla de 20 de ani.

Mesajul colegilor lui Radu Serghei, pilotul care și-a pierdut viațșa la accidentul aviatic de la Tuzla
Mesajul colegilor lui Radu Serghei, pilotul care și-a pierdut viațșa la accidentul aviatic de la Tuzla

Sperăm la o recuperare cât mai rapidă și apreciem efortul deosebit al medicilor de la Spitalul de Urgență Constanța pentru îngrijiirea acordată acestuia. Mulțumim echipelor ISU Smurd, serviciului de Pompieri și Salvare, UM 2014, ca și echipelor proprii de intervenție specială care au acționat în timpi incredibil de scurți, cu promptitudine și profesionalism, și care au demonstrat că antrenamentele derulate în ultimii ani împreună cu serviciul de intervenție propriu al aeroportului Tuzla au dat roade. Evenimentul din 21 februarie este unul singular prin amploare și gravitate în cadrul activității companiei. RAS Tuzla a înregistrat 58.644 ore de zbor în perioada 2008-2018, iar școala de zbor a înregistrat 16915 ore în ultimii ani și nu a înregistrat niciun accident cu victime până acum. Menționăm că siguranța este prioritatea numărul unu a companiei, al cărei motto este «safety first»”, a transmis, în cadrul unui comunicat, Aeroportul Tuzla.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×