Mesajul Ralucăi Moianu, cu puțin timp înainte să se afle că fostul ei soț a murit

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
20/07/2018, 12:46
Mesajul Ralucăi Moianu, cu puțin timp înainte să se afle că fostul ei soț a murit GALERIE FOTO

Raluca Moianu a transmis un mesaj, cu puțin timp înainte să se afle că fostul ei soț, Marius Ancuța, a murit. Prezentatoarea a fost luată prin surprindere de cumplita veste, iar asta se vede din activitatea ei din ultima perioadă.

“Privesc cu speranță şi bucurie fiecare nou proiect media. ÎI doresc opinieionline.ro articole atât de interesante încât să găsească rapid drumul spre un număr mare de cititori, să le deschidă mintea şi să aibă mereu un cuvânt de spus. Să primiţi like, share şi subscribe de fiecare dată când meritaţi”, a scris Raluca Moianu pe noul site apărut în presa din România.

Mesajul Ralucăi Moianu, cu puțin timp înainte să se afle că fostul ei soț a murit

Raluca Moianu și-a văzut de proiectele din ultima perioadă, dar nu și-a neglijat nici fiica, nici fostul soț. Ea și Marius Ancuța locuiau împreună, după ce s-ar fi împăcat acum doi ani. Aceștia au împreună o fetiță, pe nume Mara. După ce s-a aflat că fostul comentator sportiv și medic stomatog a decedat, mesajele de condoleanțe au început să curgă pe pagina de Facebook a Ralucăi Moianu. Bărbatul suferea de o maladie necruțătoare, despre care puțini aflaseră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×