Mesajul care schimbă tot ce știam despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Bodi: „Nimeni nu va ști de câtă violență a fost nevoie”. Reacția lui Victor Slav

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/11/2019, 11:31
Mesajul care schimbă tot ce știam despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Bodi: „Nimeni nu va ști de câtă violență a fost nevoie”. Reacția lui Victor Slav
Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de Alex Bodi. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a acaparat mare parte din presa tabloidă de la noi. Este subiectul monden al momentului, iar în legătură cu relația lor, chiar cei doi lasă loc de interpretări. Bianca a postat un status la Instastory în care vorbește despre violență și nu este prima oară când se speculează că blondina și musculosul ar fi ajuns la ridicat de mâini sau poate chiar mai mult. În tot acest context, Victor Slav, cel cu care Bianca are o fetiță, nu vrea să se bage.

Bianca Drăgușanu, victima violenței domestice?

Cancan.ro scrie că Victor Slav a fost întrebat în cercul său de prieteni în legătură cu divorțul dintre omul de afaceri și petroșeancă. Victor le-ar fi spus prietenilor săi că nu vrea să se bage în acest scandal, iar interesul prezentatorului de la Kanal D este să aibă grijă de fetița pe care o are în comun cu manechinul. Ieri, când despărțirea a fost confirmată chiar de Alex Bodi, Bianca a postat un status care ridică multe semne de întrebare.

„Nimeni nu va ști de câtă violență a fost nevoie pentru a deveni atât de blândă”, este mesajul pe care l-a postat Bianca trezind din nou speculațiile că în relația ei violența ar fi ceva banal. În urmă cu ceva timp, Bianca a apărut în spațiul public cu vânătăi, însă vedeta a negat imediat că ar fi fost caftită de Alex. Afaceristul care s-a îmbogățit din tranzacțiile cu lingouri de aur a confirmat ieri despărțirea, declarând că a fost una de comun de acord. Bianca și Alex și-ar fi promis că la următoarea ceartă urâtă ar fi bine să o rupă de tot.

Cei doi urmau să se căsătorească religios

Zis și făcut, cei doi evitând astfel să mai ajungă la altar. Alex și Bianca urmau să se căsătorească religios după ce au făcut starea civilă. În ultima vreme, cuplul nu s-a mai afișat în spațiul public, iar presa a scris că relația lor nu e tocmai roz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×