Mesaj tulburător, după moartea lui Hanibal Dumitrașcu! ”Cum să-i spun eu acum…”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/05/2018, 12:39
Mesaj tulburător, după moartea lui Hanibal Dumitrașcu! ”Cum să-i spun eu acum…”
Mesaj tulburator, dupa moartea lui Hanibal Dumitrascu

Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață în mod fulgerător. Celebrul psiholog a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și pacienți afectați de treserea sa în neființă.

Imediat după decesul lui Hanibal Dumitrașcu, tatăl unui copil de opt ani, pacient al celebrului psiholog, a postat un mesaj tulburător pe o rețea de socializare.

Mesaj tulburător, după moartea lui Hanibal Dumitrașcu

“Domnule profesor, joi, la ora 18.00, vă așteptam împreună cu fiul meu Matei, micul dumneavoastră prieten de 8 ani, la ședința de terapie. V-am trimis un sms să vă întreb dacă mai ajungeți. Matei îmi spunea: „Tati, hai să-l mai așteptăm…” Cum să-i spun eu acum că nu va mai veni la dumneavoastră, la ședințele de terapie? L-ați ajutat mult pe Matei și vă mulțumesc, cu adânca pioșenie… Dumnezeu să vă primească sufletul, pentru că de iubit, sunt sigur ca va iubeste! Mergeți cu bine, domnule profesor, în Marea Calatorie și vă rog să nu-l uitați pe micul dumnevoastră prieten, Matei și vegheați asupra lui, de acolo, de Sus”, a scris părintele lui Matei, cel despre care spune că era “micul prieten” al lui Hanibal Dumitrașcu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×