GALERIE FOTO. A blocat mai multe maşini, dar nu se aştepta la mesajul acesta. Cei care l-au citit au râs în hohote

Filon Stan   
în Galerie foto
06/11/2017, 11:28
GALERIE FOTO. A blocat mai multe maşini, dar nu se aştepta la mesajul acesta. Cei care l-au citit au râs în hohote GALERIE FOTO

Locuri de parcare puţine, maşini din ce în ce mai multe. Problemele apar inevitabil. Unii şoferi însă parcă prea le caută cu lumânarea. Ori blochează staţii de autobuz, sau chiar linii de tramvai, ba parchează pe câte două locuri de parcare, ori blochează alţi şoferi nevinovaţi, care trebuie să stea să-l aştepte pe şoferul indisciplinat oricât este nevoie. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Iar când vine la maşină, ai şansa ca tot el să fie nemulţumit că este apostrofat. Să parchezi după cum te duce capul, în dispreţ faţă de ceilalţi, a devenit o obişnuinţă pentru mulţi. Sunt apostrofaţi verbal, uneori sancţionaţi de poliţie, alteori primesc porţia de ruşine publică, de la semeni cu simţul umorului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mesajul funny pentru soferul indisciplinat face furori

Într-o parcare din centrul Ploieştiului, şoferul din imagine ar fi putut să-şi lase maşina pe locurile libere. Din comoditate, a preferat să o lase în mijlocul parcării, nefiind interesat de faptul că îi blocheză pe alţii, care nu au nicio vină.

Enervat de doza de lipsă de bun-simţ, un ploieştean a scos la imprimantă un mesaj, pe care l-a lipit pe geamul „regelui parcărilor”. Este posibil să îl fi lăsat rece, însă merită apreciat umorul celui care l-a dojenit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×