Mesaj emoționant pentru Florin Busuioc: ”Trezește-te să vezi câtă lume te iubește!”

Vedeta Pro TV, Florin Busuoic, primeşte mesaje de încurajare din partea oamenilor care s-au obişnuit să-l vadă prezentând vremea. Cornelia Patrichi, fostă dansatoare şi fosta soţie a regretatului dansator Cornel Patrichi, a postat un mesaj emoţionant prin care vrea să-şi arate susţinerea faţă de „Busu”.

Starea de sănătate a lui Busuioc nu s-a îmbunătăţit, fiind internat în continuare la Terapie Intensivă: „Este greu de spus evoluția ulterioară. Aceste vizite într-o secție de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o țară în care infecțiile nozocomiale sunt prezente. Este o situație alarmantă. Unul din cinci supraviețuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, spune medicul Tudor Ciuhodaru.

Florin Busuoic a primit un mesaj emoţionant

În aceste momente dificile prin care trece acum „Busu”, toţi cei care îl cunosc au transmis mesaje prin care vor să-l susţină, iar fosta dansatoare este un dintre ele: ”Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine”, a fost mesajul Corneliei Patrichi.

Florin Busuoic în timp ce prezenta vremea la Pro TV

Un alt mesaj tulburător pentru Florin Busuioc a fost transmis de Andra”Multă sănătate, dragă Busu! Te așteptăm înapoi pe ecran cu nerăbdarea cu care așteptăm să vină iarăși primăvara! Îți trimit cele mai bune gânduri, domn drag!”, i-a scris cântăreața pe pagina sa de Instagram.

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scena din Craiova şi a fost resuscitat imediat de Alex Ciucă, un tânăr care a executat ordinele din partea echipajului SMURD, transmise prin telefon: „L-am văzut venind pe domnul Busuioc.  Era roşu în obraji, plin de viaţă, iar când a ieşit din spectacol, pe la 20,40, era alb. Eu cred că extenuarea l-a doborât, programul prea încărcat”, a declarat angajatul Filarmonicii, Alex Ciucă.