Meme, Copos şi Popescu, UMILIŢI după gratii: „Să putreziţi aici, hoţilor!”

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
04/04/2014, 08:38
Meme, Copos şi Popescu, UMILIŢI după gratii: „Să putreziţi aici, hoţilor!”

Meme Stoica, George Copos si Gica Popescu au viata grea la Rahova. Cei trei se afla in carantina si au dreptul sa iasa la aer in fiecare zi.

Din pacate, aceasta activitate, menita sa ii detensioneze si sa ii relaxeze, le provoaca acestora mai mult rau decat bine. Motivul? Traverseaza zilnic ceea ce ceilalti detinuti au numit „culoarul groazei”. Mai precis, Meme, Copos si Popescu sunt nevoiti sa treaca, in drumul spre zona unde iau contact cu exteriorul, prin dreptul a doua celule populate cu baieti cu ten masliniu si comportament adecvat inchisorii.

Acestia ii supun pe cei trei oameni din fotbal unui tratament inuman, fiind o adevarata teroare. „E incredibil ce li se intampla de fiecare data cand trec prin dreptul acelor celule. Cei inchisi acolo incep sa ii injure, sa ii faca in toate felurile si chiar sa ii scuipe. E socant! Le striga si ii huiduie ca pe stadion. Ii termina psihic, ii vezi cum se albesc la fata si cum incearca sa treaca mai repede de acea zona blestemata. Nu stie nimeni daca sunt pusi de cineva sau daca au, pur si simplu, ura, din motive stiute doar de ei”, sustin sursele WOWbiz.ro.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×