O mai ţii minte pe Melania Medeleanu, fosta soţie a lui Dan Teodorescu de la Taxi?! Cum a ajuns să arate fina lui Traian Băsescu după ce s-a dedicat exclusiv copiilor! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Femei frumoase
20/12/2017, 17:03
O mai ţii minte pe Melania Medeleanu, fosta soţie a lui Dan Teodorescu de la Taxi?! Cum a ajuns să arate fina lui Traian Băsescu după ce s-a dedicat exclusiv copiilor! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Şatenă, cu un zâmbet cald şi nişte ochi superbi! Aşa o ştim cu toţii pe melania Medelanu, dar de ceva timp nu o mai vedem la televizor! Frumoasa vedetă de televiziune s-a retras din faţa reflectoarelor de ceva timp, după o carieră de 22 de ani în televiziune.

Într-o zi a simţit o altă chemare, o altă provocare, iar Melania a răspuns afirmativ. a lăsat totul în urmă pentru a se ocupa de MagiCAMP, o tabără dedicată copiilor bolnavi de cancer. „Uneori pur şi simplu mă arunc în gol. N-am asigurare, nu ştiu cât fac până jos şi dacă ajung întreagă, dar ştiu sigur că întreagă n-aş fi dacă nu mi-aş asculta inima. Şi inima mea zice azi că MagiCAMP are nevoie de mine. (sau poate eu de MagiCAMP). Şi mai spune că provocările profesionale care mă aşteaptă în perioada imediat următoare sunt, pe cât de dificile, pe atât de necesare ca să cresc”, scria Medelanu.

Melania Medeleanu s-a retras din televiziune şi lucrează cu copii

În MagiCAMP l-a întâlnit pe Vlad Voiculescu, înainte ca acesta să ajungă ministru al Sănătăţii în mai 2016, cunoscut pentru faptele bune pe care le-a făcut, mai ales pentru bolnavii de cancer. Cei doi sunt împreună de ceva timp. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×