Meghan Markle, poezie pentru Prinţul Harry! L-a făcut să plângă în faţa invitaţilor!

Ionuţ Cataramă  
înStiri mondene
27/05/2018, 14:13
Meghan Markle, poezie pentru Prinţul Harry! L-a făcut să plângă în faţa invitaţilor!
Meghan Markle poezie pentru Prinţul Harry. Invitaţii au început să plângă.

Noi amănunte ies la iveală despre nunta regală. Meghan Markle, poezie pentru Prinţul Harry! Un invitat a dezvăluit care a fost cel mai emoţionant moment al evenimentului.

Nu mai este nici un secret că iubirea dintre Meghan Markle şi Prinţul Harry este cea mai importantă poveste de amor pentru tabloidele engleze.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Meghan Markle, poezie pentru Prinţul Harry! „Şi-a şters o lacrimă!”

Noua ducesă de Sussex a impresionat asistenţa la nunta regală după ce i-a recitat Prinţului Harry o poezie scrisă de ea.

A fost cea mai specială parte a întregii zile și cea mai neașteptată. A citit poezia ca o actriță profesionistă ce este. Majoritatea celor din cameră erau cu ochii umezi când a terminat de citit ultimul vers. Harry părea foarte mândru și și-a șters o lacrimă. Meghan a vorbit despre prima lor întâlnire și cum s-a îndrăgostit la prima vedere. A spus că și-a dat seama că și-a întâlnit prințul și cât de binecuvântată și norocoasă se simte că a ajuns să găsească o dragoste atât de profundă”, a dezvăluit un invitat, conform The Sun, citat de ştirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×