Meghan Markle, filmată în timpul unor scene de sex! Imaginile care au scandalizat-o pe regină

Sandra Popescu  
înStiri mondene
23/05/2018, 09:08
Meghan Markle, filmată în timpul unor scene de sex! Imaginile care au scandalizat-o pe reginăGALERIE FOTO
Megha Markle a fost filmată în timpul unor scene de sex, în filmele în care a jucat

Meghan Markle a fost filmată în timpul unor scene de sex, alături de alți bărbați! Sunt imaginile care fac în aceste zile înconjurul Marii Britanii și care ar fi deranjat-o inclusiv pe regina Elisabeta a II-a.

Toate acestea fac parte din filmele în carea jucat Megha Markle, până să ajungă iubita prințului Harry. Este vorba despre faimosul serian Beverly Hills 90210, în care a jucat rolul unei tinere pe nume Wendy, și de serialul  „Suits”, în care apare făcând amor nebun printre dosare cu un coleg din film.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Meghan Markle, filmată în timp ce face sex

În aceste imagini, cunoaștem și o latură mai senzuală a miresei care a încântat în acest weekend o planetă întreagă. Frumoasa Megha apare în lenjerie intimă și se lasă atinsă provocator de partenerul ei din film. Chiar dacă este vorba doar despre o peliculă, gurile rele susțin că trecutul ei actoricesc nu este tocmai o încântare pentru regina Marii Britanii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×