Mega-scandalul momentului în showbiz! “Şi-a văzut copilul intrând în convulsii“

în Reality show
14/04/2018, 13:12
Mega-scandalul momentului în showbiz! “Şi-a văzut copilul intrând în convulsii“

Totul a plecat de la faptul că nevasta juratului de la „Românii au Talent” susţine că laptele de mama protejează copilul împotriva bolilor contagioasa, iar vaccinuri nu. Recent, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde aminteşte cum într-o emisiune tv s-a făcut haz pe seama acestei teorii.

Urmarea?! Olivia Steer a ţinut să precizeze că una dintre persoanele care au făcut ”caterincă” de ceea ce susţinea ea şi-a văzut copilul intrând în convulsii, după vaccinul de şase luni. Se pare că persoana este o cântăreaţă de muzică uşoară, însă Olivia nu i-a dezvăluit numele în această postare.

Acum citiva ani, intr-o emisiune de televiziune din miezul zilei se facea mare haz pe seama teoriei (a cărei adeptă am fost si sint, în mod public) cum că laptele de mama protejează copilul impotriva bolilor contagioase, iar nu vaccinurile. Parte la caterincă: o tinără interpretă de muzică usoară, care si-a vazut citeva luni mai tirziu, copilul nealăptat vreodată, intrind in convulsii, după vaccinul de sase luni. Astfel de situatii cumplite pot fi evitate, desigur, prin mai multe metode. Sarcasmul nu e una dintre ele – după cum s-a dovedit”,  a scris soţia lui Andi Moisescu pe Facebook.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×