Medic mort de beat, oprit de poliţişti! Oamenii legii se miră cum de nu era în comă!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
03/05/2018, 11:08
Medic mort de beat, oprit de poliţişti! Oamenii legii se miră cum de nu era în comă!
Medic mort de beat, oprit de poliţişti

Un medic din Iaşi aproape că a dat peste cap etilotestul poliţiştilor de la Rutieră, atunci când a fost tras pe dreapta! Medicul mort de beat, oprit de poliţişti, a bătut recordul pe anul acesta!

Poliţiştii au oprit autoturismul în care se afla stomatologul Ştefan Ioniţă pentru un control de rutină. Imediat şi-au dat seama că au de-aface cu un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, deoarece şoferul mirosea puternic a licori bahice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Medicul mort de beat a refuzat să meargă la spital

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie care depăşea valoarea de 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea în sânge fiind mult mai mare. Aceasta a fost cea mai mare valoare depistată de poliţiştii ieşeni în acest an. Şoferul a refuzat să meargă la spital pentru a stabili alcoolemia din sânge şi s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×