Medic de renume internațional, acuzat de viol! Coșmarul tinerei a avut loc chiar în cabinet!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 14:33
Medic de renume internațional, acuzat de viol! Coșmarul tinerei a avut loc chiar în cabinet!
Medic de renume internațional, acuzat de viol

Scandal sexual de proporții la un spital din București, iar personajul central este un medic cu renume internațional! Profesorul Dr. Petrișor Geavlete, șeful clinicii de urologie de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, a fost acuzat de viol de fiica unei paciente. Tânăra, a cărei identitate este ținută secretă, susține că a fost agresată sexual de medicul de 66 de ani chiar în cabinetul urologului.

„Nu-mi vine să cred. Un om de vârsta lui credeți că ar putea face așa ceva? Mi-e greu să cred această poveste, sincer!”, a declarat pentru evz.ro dr. Serafinceanu, medic la același spital.

Nimeni din spitalul Sfântul Ioan nu i-a luat apărarea medicului acuzat de viol

Directorul instituției, care este și fiul medicului anchetat pentru viol, dr. Bogdan Geavlete, a spus că nu îl interesează viața privată a tatălui său. ”Nu mă interesează viața personală a tatălui meu, doar partea profesională. Nu e un subiect de interes pentru mine, chiar nu mă privește”, a declarat directorul spitalului, care are o relație tensionată cu tatăl său de foarte multă vreme, după cum susțin surse din spital.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.