MĂSURĂ fără precedent pentru Armata Română! Ce proiect au semnat parlamentarii

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/07/2015, 00:01
MĂSURĂ fără precedent pentru Armata Română! Ce proiect au semnat parlamentarii

32 de senatori şi deputaţi din toate partidele au semnat un proiect prin care vor ca persoanele care fac donaţii pentru armată să fie recompensate cu deduceri fiscale şi grade în rezervă. Recompensa creşte în funcţie de suma donată: cu cât este mai mare donaţia avantajele financiare cresc. La fel şi cele de reprezentare la activităţile MApN, cât şi gradele în rezervă, potrivit stiri.tvr.ro.

De exemplu, pentru o donaţie de cel puţin 50 de mii de euro, timp 12 ani, se poate obţine gradul de general, cu posibilitatea plasării în serviciu activ, în condiţiile legii.

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!! 

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! FANII AU ÎNMĂRMURIT! „Am …”

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Vicepremierul pe probleme de securitate, ministrul Apărării, dar şi liderii opoziţiei susţin că nu sunt de acord cu acordarea de grade militare în schimbul donaţiilor făcute armatei.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×