PERICOL! Motoarele a peste 280 de mii de Volkswagen se pot opri în mers!

Filon Stan   
în Hotnews
01/09/2017, 11:49
PERICOL! Motoarele a peste 280 de mii de Volkswagen se pot opri în mers!

Alte probleme pentru Volkswagen! Motoarele a sute de mii de maşini se pot opri în mers! Gigantul auto a întreprins o campanie impresionantă de chemare în service pentru a remedia defecţiunea care poate opri motorul la 281 de mii de masini Volkswagen care au fost vândute pe piaţa din SUA. Acestea au fost chemate în service pentru remedierea unei defecţiuni la pompele de carburant.

Defecţiunea a fost descoperită la pompele de benzină existente pe modelele Volkswagen CC şi Passat. Problema poate opri brusc motorul, scrie b1.ro. În service vor fi chemate maşini VW CC, fabricate în perioada 2009-2016, dar şi modelele Passat sedan şi wagon, produse între 2006 şi 2010. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigantul auto este de ceva timp în centrul unui scandal uriaş şi este nevoit să remedieze aproape 600.000 de masini Volkswagen cu motoare diesel, vândute în SUA, după ce autorităţile americane au descoperit că maşinile aveau instalate softuri ilegale pentru manipularea emisiilor de poluare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×