Tratament minune pentru ten! Petele şi coşurile vor dispărea ca prin minune!

Filon Stan   
în Hotnews
10/10/2017, 11:03
Tratament minune pentru ten! Petele şi coşurile vor dispărea ca prin minune!

Ştiai că roşiile conţin un nivel ridicat de licopen benefic pentru îngrijirea pielii? Aplicarea roşiilor ajută la oxigenarea tenului şi prevenirea formării liniilor fine şi a ridurilor. În plus, roşiile te ajută să elimini şi alte probleme. Vei fi surprinsă să afli că tomatele pot trata toate afecţiunile tenului.

Dacă ai probleme cu tenul şi nu vrei să cheltuieşti bani mulţi pe creme scumpe pentru a le rezolva, există o soluţie simplă şi eficientă. Nu ai nevoie decât de două lucruri pe care probabil le ai deja în casă: o roşie şi nişte zahăr. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Masca pentru ten! 10 minute trebuie să păstrezi pasca

Taie o felie de roşie pe verticală, pune o lingura de zahăr peste ea după care freac-o pe faţă cu mişcări circulare. După ce ai terminat, stai aşa 10 minute, ulterior clăteşte cu apă călduţă. Repetă procedura de 3-4 ori pe săptămână.

Este un excelent exfoliant natural care ajută la înlăturarea celulelor moarte de la nivelul pielii, astfel că vei avea un ten strălucitor. După aproximativ o lună, vei observa că petele de pe faţa ta au dispărut iar acum tenul este mult mai luminos şi mai ferm.viewscnt
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×