Măruţă, anunţ BOMBĂ: „Trebuie să mă gândesc la alt serviciu”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/03/2015, 15:23
Măruţă, anunţ BOMBĂ: „Trebuie să mă gândesc la alt serviciu”

Cătălin Măruţă a făcut această declaraţie şoc chiar în ziua în care fiul său a împlinit patru ani.

Bucurie mare în familia Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Fiul lor, David, a împlinit ieri patru ani şi a fost sărbătorit alături de persoane dragi. Micuţul a avut o atracţie specială pentru microfon, motiv pentru care tatăl său a făcut un anunţ şoc, pe care l-a postat lângă un filmuleţ cu fiul său : ”David vrea să fie noul prezentator! Trebuie să mă gândesc la alt serviciu…”, a spus vedeta tv.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tot cu această ocazie, prezentatorul Pro TV nu şi-a ascuns emoţiile trăite de când a devenit tată: „Exact în urmă cu patru ani, l-am ţinut pentru prima oară pe David în braţe… Azi mergem la gradiniţă, iar când îl privesc, nu-mi vine să-mi cred ochilor că a crescut atât, că vorbeşte, dansează, cântă, râde, mă face atât de fericit! La mulţi ani cu toată dragostea pentru David-Alexandru, fiul meu, omuleţul care mi-a schimbat viaţa!”, a scris Cătălin Măruţă.

sursa: libertatea.ro 

Închide ×