Mărturii INCREDIBILE. Cea mai bună prietentă a Marioarei Murărescu i-a PREVESTIT moartea

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
01/02/2014, 09:40
Mărturii INCREDIBILE. Cea mai bună prietentă a Marioarei Murărescu i-a PREVESTIT moartea

Sofia Vicoveanca este foarte afectată de moartea realizatoarei de televiziune Marioara Murărescu. Interpreta de muzică populară a povestit în exclusiviate pentru spynews.ro cum a presimţit moartea prietenei sale cu care nu mai vorbise de trei săptămâni.

Sofia Vicoveanca a rămas şocată la aflarea veştii că, Marioara Murărescu s-a stins din viaţă. Deşi era la curent cu starea de sănătate a realizatoarei de televiziune, interpreta de muzică populară spera ca buna sa prietenă să aibă puterea să înfrunte boala necruţătoare de care suferea şi să depăşească cu bine depresia în care intrase în ultima vreme.

„De când s-a îmbonlăvit i-am înţeles suferinţa şi am hotărât amândouă să facem o înţelegere. Am rugat-o ca de fiecare dată când simte nevoia să vorbească cu mine să-mi dea un bip, iar eu o voi suna să povestim. Ultima oară am vorbit cu ea de Sărbători, îmi spunea că se simte mai bine, însă în vocea ei am simţit că nu este aşa. Noaptea în care s-a stins a fost cruntă şi pentru mine. Am făcut noapte albă, nu am putut să dorm deloc iar gândul mi-a zburat la ea fără să-mi dau seama.
Am avut o presimţire că ceva rău se întâmplă, o sunasem în urmă cu doar câteva zile, însă nu mi-a răspuns. Este o pierdere uriaşă, dar sunt sigură că va rămâne un reper în muzica poulară. Din păcate nu voi ajunge la înmormântare, dar o voi conduce cu sufletul pe ultimul drum”, a povestit cu lacrimi în ochi interpreta de muzică populară.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×