Vecinul fostului viceprimar din Moara neagă că l-ar fi ucis pe acesta! Ce le-a spus anchetatorilor

Raluca Ogaru   
în Reality show
07/04/2018, 12:29
Vecinul fostului viceprimar din Moara neagă că l-ar fi ucis pe acesta! Ce le-a spus anchetatorilor

Vecinul fostului viceprimar a fost reţinut de poliţişti şi dus la audieri. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul susţine însă că este nevinovat şi că nu i-a fpcut nimic fostului viceprimar.

Cristinel Nicolae Drăgoi, în vârstă de 44 de ani, susţine că nu ştie cine l-a omorât pe vecinul lui, deşi există proba video de pe camerele de supraveghere, care arată că cei doi au plecat împreună de la barul care este sotuat la cativa sute de metri de casă. 
 
Bărbatul decedat a fost găsit într-un beci din apropierea casei, acolo unde a fost târât de autorul crimei. Victima a fost găsită cu multiple plăgi în zona gâtului dar şi cu alte lovituri efectuate probabil de un obiect contondent, în zona capului.
 
Mărturia vecinului care se presupune că l-a ucis este cu atât mai puţin credibilă cu cât cei doi nu aveau de mers decât o distanţă scurtă de la bar până acasă şi este clar că au plecat împreună. Având în vedere că nu există martori, anchetatorii aşteaptă acum probele pe care le-au recoltat de pe corpul victimelor, potrivit Monitorul de Suceava.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×