Marius Țeicu, primul interviu după moartea fiicei sale! De unde a găsit puterea să meargă mai departe

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
24/05/2018, 18:28
Marius Țeicu, primul interviu după moartea fiicei sale! De unde a găsit puterea să meargă mai departe GALERIE FOTO
Marius Țeicu a explicat de unde a găsit puterea să meargă mai departe, după moartea fiicei sale

Marius Țeicu a acordat primul interviu după ce fiica sa a murit. Compozitorul a explicat cât de greu i-a fost când a avut necazuri în familie și unde își găsește resursele pentru a merge mai departe. Sunt momente grele atunci când pierdem persoane importante, însă contează foarte mult să ai pentru cine să lupți, spune artistul.

„Eu sunt un familist convins şi atunci când am avut probleme de familie ca fiecare dintre noi, câte un necaz, acolo nu am putut să fac nimic vreo 3 ani şi jumatate… Dar trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă”, a declarat Marius Țeicu în primul interviu acordat unui post TV.

Marius Țeicu, primul interviu după moartea fiicei

„În general sunt optimist, dar am şi momente. Tot eu mă îmbărbătez. Trebuie să caut întotdeauna resurse interioare care să mă aducă la lumină. Sunt un om care întotdeuna caută să găsească în fiecare lucru ceva frumos şi atunci când sunt cu familia sau cu prietenii caut să le spun: nu contează, vedeţi partea plină a paharului şi sunt atât de multe lucruri frumoase pe care poţi să le vezi în viaţă şi de ce să nu te bucuri de ele”, a mai spus Marius Țeicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×