Marius Frățescu, gest neașteptat înainte să devină criminalul propriului său copil

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/11/2018, 10:26
Marius Frățescu, gest neașteptat înainte să devină criminalul propriului său copil
Fotografie în care se află Marius Frățescu, alături de fiul său

Marius Frățescu a făcut un gest neașteptat înainte să devină criminalul propriului său copil. Pe scurt, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost găsit fără semne vitale în locuința sa, din Pitești, alături de copilul său, în vârstă de 3 ani. Ancheta, până în acest moment, arată că bărbatul și-a ucis fiul, apoi s-ar fi împușcat, iar asta cu arma din dotare a lui. Cei doi au fost descoperiți de soția lui, și a polițist. Bărbatul divorțase în această săptămână, iar în dimineața de sâmbătă, fosta soție i-a adus copilul, după cum au convenit. La prânz, când mama a venit înapoi pentru a-și lua copilul, a sunat la interfon, însă fără răspuns, astfel că a decis să alarmeze autoritățile. După ce au intrat, echipajul de intervenție i-a găsit pe cei doi fără suflare, împușcați în cap.

Astăzi, au apărut noi detalii despre crima pe care a făcut-o bărbatul, despre sinuciderea sa, cât și despre șirul evenimentelor din acea zi. Conform oficialilor, Marius Frățescu ar fi avut un plan bine gândit și stabilit încă de la început. Totul a început cu acțiunea pe care a făcut-o chiar cu o seară înainte de a-și omorâ fiul. Acesta și-a luat arma de la serviciu, cu pretextul unei misiuni. Surse din anchetă au dezvăluit că Marius era extrem de tulburat.

Marius Frățescu, gest neașteptat înainte de a deveni călăul fiului său

Marius Frîțescu , gest neașteptat înainte de a-și omorâ fiul
Mama și copilul ucis de propriul tată, Marius Frățescu

Ba chiar, înainte de dubla tragedie, bărbatul și-a scos la plimbare pentru ultima dată fiul și a vorbit, prin intermediul telefonului, cu fosta sa parteneră de viață. Una dintre vecinele criminalului a venit cu câteva amănunte. ”Mama a venit cam după ora 12. Şi mi-a zis că tot sună, de la 12 şi ceva… A sunat, a vorbit cu el la telefon că vine să îşi ia copilul. A sosit aici, era cu mama ei cu maşina. El i-a spus la telefon ceva de genul: «mă derutezi, lasă-mă că mă derutezi». Aşa mi-a spus mama copilului”, a dezvăluit o vecină.

Marius Frîțescu , gest neașteptat înainte de a-și omorâ fiul
Marius Frățescu, alături de soția sa. Bărbatul a făcut un gest neașteptat înainte de a comite dubla tragedie

Conform unei alte vecine, se pare că bărbatul ar fi fost plin de furie din cauza faptului că soția sa l-ar fi înșelat, lucru care l-a împins să facă acest gest. ”Ce am auzit e că l-ar fi înșelat soția cu un coleg și asta l-a determinat să facă festul ăsta. Nu a putut să stea făsă soția asta. A iubit-o foarte mult”, a mărturisit o sursă a anchetei. De asemenea, autoritățile au găsit lâgă trupurile fără viață ale celor doi o sticlă cu alcool și două scrisori prin care bărbatul își lua adio, unul pentru părinții săi, iar al doilea pentru fosta sa nevastă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×