Mariana Buică ”cea mai grasă femeie” din România s-a schimbat enorm. Femeia a devenit mama a doi copii. FOTO

În urmă cu aproximativ 7 ani Mariana Buică avea 25 de ani și cântărea 240 de kilograme. Femeia era deprimată și avea mereu nevoie de ajutorul mamei sale pentru a se deplasa, dar după ce a suferit o operație de micșorare a stomacului și-a schimbat radical viața.

Cum arată acum Mariana Buică considerată ”cea mai grasă femeie” din țara noastră

Mariana Buică cântărea în urmă cu circa 7 ani 240 de kilograme, iar medicii îi mai dădeau un an de viață. Avea doar 25 de ani, dar mulțumită unei operații de micșorare a stomacului tânăra a ajuns să slăbească peste 100 de kilograme în doar 10 luni. VEZI FOTO

În anul 2014 tânăra era prezentă pe canapeaua prezentatorului Cătălin Măruță fiind în căutarea unui iubit, dar mare i-a fost mirarea când Mariana Buică a aflat că este însărcinată în 8 luni. Originară din Maglavit, județul Dolj, Mariana a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Erika Maria.

Un an mai târziu femeia a mai adus pe lume un băiețel care poartă numele Cătălin în semn de recunoștiință pentru prezentatorul de la Pro TV care a ajutat-o să piardă în greutate. Mariana Buică este o mamă fericită chiar dacă își crește singură cei doi copii fiind ajutată de părinți.

Mariana își crește singură cei doi copii. Părinții femeii nu știu cine este tatăl micuților

„Nu-mi vine să cred că sunt cu fetița în brațe. Nu am așteptam așa repede să am un copil. Mă simt foarte bine și fata este foarte bine. E o minune, așa, pentru că am născut-o chiar în ziua de Paști”, mărturisea femeia când a născut primul copil, informează cancan.ro.

Tatăl fetiței este un anume Costel Lăcătușu, fostul soț al Victoriei, femeia de 240 de kilograme care a murit din cauza obezității în anul 2000. Acum Mariana se bucură de cei doi copii pe care îi crește cu ajutorul părinților. Familia tinerei nu știe foarte multe despre tatăl copiilor, dar îi crește cu mândrie.

De ce ajunsese Mariana să cântărească la doar 25 de ani 240 de kilograme

Mariana Buică ajunsese la capătului puterilor și nu înțelegea de ce s-a îngrășat atât de mult având în vedere că mânâncă la fel ca un om normal. Tânăra ajunsese la capătul puterilor și chiar amenința că se sinucide pentru că nu mai suporta lupta cu kilogramele în plus.

În cele din urmă femeia a aflat că tratamentul prescris de medici la vârsta de 17 ani pentru glanda tiroidă a înrăutățit situația foate mult acesta fiind motivul pentru care Mariana luase foarte mult în greutate. Tânăra avea nevoie de ajutorul mamei sale să-și facă baie, să se îmbrace sau să se încalțe.

„Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația.

Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, povestea Mariana Buică, relatează wowbiz.ro.

Taguri: copiimamafemeie