Celebrul Marian Godină, probleme cu colegii poliţişti! Reacţia sa: „Îi interesa doar banul!”

Filon Stan   
în Hotnews
07/09/2017, 14:05
Celebrul Marian Godină, probleme cu colegii poliţişti! Reacţia sa: „Îi interesa doar banul!”

Marian Godina a incurcat-o! Colegii politisti nu au avut mila de el! Celebrul poliţist de la Rutieră a fost chiar el victima unui radar! Contravenţia i-a cam stricat vacanţa lui Godină, aflat în Austria. Povestea a fost adusă în spaţiul public chiar de agent, pe Facebook.

„Când am fost în Austria, am mers într-o seară pe o autostradă şi am simţit un mic bliţ. M-am uitat repede la vitezometru şi aveam cam 150 km/h. Instinctiv mi-a venit în gând clasica înjurătură economisitoare de cuvinte. Adică nu am zis „offf, la naiba, mergeam cam tare şi am luat un radar”, ci m-am rezumat la un scurt şi autohton „băga-mi-aş…”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Marian Godină a plătit amenda venită prin poştă

„Când m-am întors din vacanţă, a mai durat câteva zile şi am găsit în poştă „vederea” din Viena. Prima foaie era scrisă în germană şi am înţeles din ea doar că avusesem 143 km/h. Noroc că avuseseră austriecii grijă să îmi trimită una şi în română. Treaba era simplă: în calitate de proprietar al maşinii care fusese depistată cu viteză trebuia să trimit datele celui care a condus la data şi ora respectivă. Mai scria ceva, nu mai ţin minte exact textul, dar care se putea traduce mai simplu cam aşa: frăţioru’, hai ca să nu ne mai complicăm, nu ne mai trimite tu datele alea şi mai bine bagă direct banu’ repejor în contul ăsta şi puţin ne mai pasă de cine a condus. Haide, bagă banu’ acoloşa şi uităm tot ce-a fost”, a povestit Godină.

„Am ales varianta asta mai simplă şi am transferat 45€ în contul respectiv, oricum eu condusesem. Dar stau să mă gândesc: sancţiunea lor urmărea pedepsirea exactă a celui care a încălcat legea sau îi interesa de fapt banul? Cred că banul, din moment ce nu le-au fost necesare exact datele celui care a condus”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×