Maria Grapini, gafă de proporții: „Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
09/11/2018, 13:39
Maria Grapini, gafă de proporții: „Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu”

Maria Grapini a făcut o gafă de proporții. Europarlamentarul și-a indus în eroare fanii de pe un site de socializare, vineri, 9 noiembrie, când a postat un mesaj pentru aniversarea a 39 de ani a băiatului său. Europarlamentarul Maria Grapini a scris pe contul său de socializare că a născut „în urmă cu câteva ore”, iar un mesaj emoționant s-a transformat într-o gafă de proporții.

„Azi este cea mai importantă azi din viaţa mea! Acum câteva ore am dat viaţă băiatului meu! La mulţi ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să creşti mare, sănătos şi să ai parte de familia ta:Luca, Anna şi Anca! Te iubim şi pentru noi eşti sensul ultimilor 39 de ani! La mulţi ani, aşa cum îi doreşti! Sănătate şi fericire!”, a scris pe contul său de socializare Maria Grapini.

Maria Grapini a făcut o mare gafă!

Europarlamentarul, în vârstă de 64 de ani, nu este la prima abatere. Precedentul existând, în nenumărate situații, iar doamna Maria Grapini fiind adesea criticată de presă pentru greșelile gramaticale din postările publicate  pe contul său de socializare.

Maria Gripini este fost ministru pentru IMM-uri și Turism, iar în momentul de față ocupă funcția de europarlamentar.

Mesajul postat de Maria Grapini pe contul său de socializare
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×