Maria Grapini, accident rutier! Taxiul s-a făcut zob!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/11/2018, 21:48
Maria Grapini, accident rutier! Taxiul s-a făcut zob!
Maria Grapini, accident rutier grav!

Eurodeputata Maria Grapini a fost implicată într-un accident rutier. Taxiul în care se afla s-a făcut zob! În această seară, 19 noiembrie, în timp ce se îndrepta spre sediul Antena 3, taxiul în care era a fost lovit de o altă mașină din trafic. Ulterior, aceasta a postat un mesaj pe o rețea de socializare pentru a lămuri situația. ” Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtățesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniștesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident. Eram în taxi și brusc, o mașină a vrut să întoarcă pe loc nepermis și ne-a lovit în plin!

Taxiul a fost făcut zob! Nu știum cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi și la cap! Am plecat la emisiune cu mașina unui domn care era în trafic, nu știu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care a trecut, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post”, a scris Grapini pe contul să personal de Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
maria grapini accident rutier grav
Maria Grapini, alături de coperta romanului pe care l-a redactat
Închide ×