Maria Ghiorghiu, previziune tulburătoare: „Se vorbeşte de venirea Antihristului”

Celebra prezicătoare Maria Ghiorghiu a postat un nou articol pe blog în care a făcut o nouă previziune tulburătoare. Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia de la Colectiv, cea care a lăsat România fără cuvinte. De această dată, Ghiorghiu a făcut unele preziceri cu tentă religioasă:

„ANTIHRISTUL DORIT DE LUME ! LUMEA ÎL VREA PE ANTIHRIST! Dragii mei, în aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor cateva cuvinte tare dureroase. Glasul spunea asa: „A descoperit Lumea!  Dar un alt glas continua: Da! Dar Lumea îl vrea pe Antihrist!” Prieteni dragi, toti mai multi semeni ai nostri vorbesc de venirea Antihristului si nicidecum de Venirea a Doua a Lui Hristos. Trebuie sa ne dorim fratilor, ca sa vina HRISTOS cat mai curand, iar antihristul sa nu vina deloc, sau sa vina cat mai tarziu pentru a-l birui cu Crucea Lui Hristos.

Maria Ghiorghiu, previziune tulburătoare

Iata si un articol in acest sens: 23 Octombrie 2017, ora 8,23 dimineata ! Dragii mei, in aceasta dimineata, in timp ce mergeam spre Iasi cu trenul, aud glas divin care spune asa: „Uite! Uite acolo! Clipă în care văd înspre Apus o sala de clasa si un baietel de vreo 8 anisori, care tocmai se indepărta de CATEDRA spre sala de clasa,in banca sa. Aud glas care intreaba asa:  Ce este acolo ? Antihistrul?

Maria Ghiorghiu

Apoi îmi este arătat un barbat îmbracat in negru,ce statea la CATEDRA pe scaun si vorbea copilasilor din acea clasa. Dragii mei, eu ce pot să mai zic ? Sa ne intarim fratilor in Credinţă si astfel ANTIHRISTUL nu va mai avea loc ca sa se cocoloseaca întru noi. Sa implinim cele 10 PORUNCI a MANTUITORULUI HRISTOS si cu siguranta ANTIHRISTUL va sta la distanta si nu ne va îndepărta de HRISTOS si de PREA CURATA FECIOARA MARIA. Amin ! Cu dragoste, Maria”, este articolul tulburător pe care aceasta l-a publicat.