Maria Constantin se îmbracă la indicaţiile astrologului

Claudiu Ilie   
în Cele mai citite
18/02/2018, 18:05
Maria Constantin se îmbracă la indicaţiile astrologului GALERIE FOTO

Maria Constantin este cunoscută de toţi cei la curent cu viaţa vedetelor în primul rând datorită relaţiei uimitoare, care a trecut de la extaz la agonie, cu Marcel Toader. Povestea lor a trecut de la iubire fără graniţe la adulter, minciuni, un proces mai mult public şi un divorţ urât.

Dar Maria declară că merge mai departe şi a anunţat un nou album, „Viaţa mea e o poveste”. Recent, artista a publicat pe reţelele de socializare o fotografie unde a apărut ţinută de mână. Pentru că speculaţiile au izbucnit din toate colţurile, cântăreaţa a precizat foarte clar că era vorba despre o scenă dintr-un videoclip. „Deja sunt bătrână, nu mă ia nimeni”, spune Maria.

Ca să-i meargă bine, Maria a fost sfătuită de un astrolog să se îmbrace în verde, iar artista „s-a executat”.  „Am luat hotărârea de a-mi ţine viaţa departe de ochii lumii. Dacă eu trăiesc ceva frumos trebuie să împart acele momente frumoase cu persoana, nu să postez pe reţelele de socializare. Când voi simţi că am găsit persoana potrivită voi anunţa”, a declarat Maria Constantin conform www.click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×